top of page

EB HR LLC Meetups

Public·58 members

[[TRANSMETIM TELEVIZIV>>>>]] Ballkani Feronikeli drejtpërdrejt 20/08/2023

Besa- FamGas- Borac Banjalluka në hendboll, që do të trnasmetohet drejtpërdrejt në RTV 21. ... Gjilani- Feronikeli dhe ... Ballkani- Prishtina.

Feronikeli apo Prishtina, sot vendoset titulli në Drenas - Insporti Lideri i Superligës, Feronikeli do të jetë nikoqir i rivalit për titull, Prishtinës, në një duel të drejtpërdrejt dhe final, sot në stadiumin Rexhep

KF Feronikeli lista e trofeve - AiScore KF Feronikeli lista e trofeve. Lincoln Red Imps FC - FC Ballkani · Pogon Szczecin - KAA Gent · FC Pyunik - Bodo Glimt · Besiktas JK - FC Neftci

Banorët e Magurës të shqetësuar, Feronikeli thotë se s'ka rrezik youtube.com youtube.com 2:16 YouTube RTK 24 qer 2020 24 qer

Pranvera në Drenas: Feronikeli niset për t'i mbrojtur titujt 24 jan 2020 — Në sezonin vjeshtor, klubi nga Drenasi ka përfunduar në pozitën e pestë, me 7 pikë më pak se Ballkani, që është lider i

Kampionati futbollistik i Kosovës [2007/08] - Forumi Shqiptar Ballkani 1 1 0 0 4:2 2 3 Feronikeli 1 0 0 1 2:3 -1 0 Kosovare Prishtina- Drita – drejtpërdrejt ne RTK (Radiotelevizioni i Kosoves) keshtu shkruan

“Natyrisht që pritje korrekte do të ketë, përkundër faktit që është ndeshje vendimtare. Ne e falënderojmë Prishtinën për garën që e ka bërë këtë sezon”, ka thënë Feronikeli. Klubi nga Drenasi ka habitur me një vendim rreth kësaj ndeshjeje, duke njoftuar se personat nën moshën 15-vjeçare nuk do të lejohen brenda stadiumit pavarësisht se a zotërojnë biletë apo jo.

KF Feronikeli Drenas - FC Ballkani, 18/04/2021 - Albi Mall Superliga - Match sheetThis match has not been attend by any other user Supporting your club in the stadium? No holiday without live football? With Transfermarkt's Groundhopping tool, you can collect all of your matches in one list and view lots of statistics.

Live: Ballkani - Arbëria, Drenica - Llapi — FFK Superliga 6 maj 2021 — BALLKANI - ARBËRIA Stadiumi i qytetit / 15:00 / Suharekë. DRENICA - LLAPI Stadiumi: “Bajram Aliu” / 15:00 / Skenderaj. Ndiqni

Sherri i madh në ndeshjen Ballkani – Llapi, këto janë 29 pri 2021 — Në disiplinor ka përfunduar edhe Ballkani e futbollisti Kushtrim Gashi, -ndaj FC Feronikeli; motivi: Lëshim në organizimin e

/Telegrafi/ Raiffeisen Superliga: Java e 11-të E shtunë 24. 10. 2015 Feronikeli – Trepça ’89 (në orën 13. 30 – SSK) Drenica – Drita (në orën 14. 00) Istogu – Vushtrria (në orën 14. 00) E diel 25. 2015 Liria – Hajvalia (në orën 13. 30 – SSK) Gjilani – Prishtina (në orën 14. 00) Llapi – Besa (në orën 14. 00) Liga e Parë – Java e 10-të: E shtunë, 24. 2015, në orën 14. 00 2 Korriku – Trepça KEK-u – Vitia Fushë Kosova – Rahoveci Ramiz Sadiku – Luftëtari Kosova (P) – Behari E diel 25.

Por, s’ka lidhje, sidoqoftë ne do të luftojmë fuqishëm për dy trofetë dhe jo vetëm këtë edicion”. Ndaj kësaj deklarate të Munishit tani ka reaguar edhe Dallku, i cili mendon se deklaratat e tilla janë të paarsyeshme, përderisa e përmendi barazimin pa gola të mesjavës të Ballkanit kundër Feronikelit si argument. “Ismetiështë person shumë karizmatik dhe gjithmonë e kam përshtypjen që gjithmonë dëshiron të jetë në fokus. Unë më shumë merrem me ekipin tim, jo me deklarata për ekipe të tjera”, ka thënë Dallku në emisionin sportiv “Favorit” në T7. “E pamë që në ndeshjen e parë që nuk janë reale ato që i thotë Ismeti, e pash që nga ndeshja e Ballkanit kundër Feronikelit, pasi që sipas mendimin tim personal, përkundër që Ballkani luajti si vendas, Feronikeli pati më shumë nga ndeshja”.

Megjithatë, këtë fundjavëdo të rinisë kampionati vendor, vendim ky që s’ishte pritur mirë nga Ballkani shkaku se në fillim s’ishin testuar lojtarët për Covid-19. E deklaratave se Ballkani po i frikësohet garës në Ipko Superligën e Kosovës, Munishi iu përgjigj duke e lavdëruar skuadrën e tij për fuqinë që e ka. “Shyqyr që s’e dinë rivalët sa të mirë jemi, sepse s’do të mundë të flinin rehat. Ata më thoshin mua se po dua të shpallem kampion në tavolinë, nuk e dinin se unë po i sakrifikoj dy trofe.

Feronikeli – Trepça’89 e hap javën e 11-tëËshtë caktuar termini i ndeshjeve të javës së 11-të në Raiffeisen Superligë dhe të javës së 10-të në Ligën e Parë. Do të jetë ndeshja ndërmjet skuadrës kampione në fuqi, Feronikelit dhe Trepçës’89, ajo e cila do ta hapë javën e 11-të në elitë, që zhvillohet të shtunën në stadiumin “Rexhep Rexhepi” në Drenas, me fillim në orën 13:30 dhe që transmetohet drejtpërdrejt në Supersport Kosova. Të shtunën, luhen edhe dy ndeshje tjera Istogu – Vushtrria dhe Drenica – Drita, derisa tri ndeshjet tjera zhvillohen të dielën, e ku Liria-Hajvalia, do të transmetohet drejtpërdrejt në Supersport Kosova.

Superliga vjen sot me dy sfida joshëse - RTK 20 orë më parë — Ndërkaq, dy ndeshjet tjera të kësaj xhiro, do të luhen të dielën pasdite, ku do të ballafaqohen Ballkani-Feronikeli '74 dhe

Ballkani rigjen fitoren dhe ngjitet i treti, Zeka nderon FeronikelinBallkani kthehet te fitorja në IPKO Superligë (kishte një humbje dhe dy barazime radhazi) dhe mbetet në garë për titullin e kampion. Skuadra nga Suhareka iu imponua 3-1 Trepçës ’89 në një sfidë të zhvilluar me ritëm të kënaqshëm dhe që mbeti e hapur sa i përket rezultatit deri pak minuta para fundit. Ekipi i Ismet Munishit kaloi në epërsi në minutën e 19-të me Topallin, por mitrovicasit kthyen baraspeshën në rezultat me Manajn në të 23-tën, pasi ekzekutimit të saktë të një 11-metërshi. Pjesa e dytë ishte edhe më e bukur, derisa në minutën e 78 Krasniqi kaloi sërish në avantazh Ballkanin, për të ardhur më pas te gol i Dakut tri minuta para përfundimit të kohës së rregullt, që vulosi rezultatin 3-1. Ballkani me këtë fitore rikthehet i treti me 49 pikë, tri më pak se Drita kryesuese. Regjistron suksesin e katërt radhazi në kampionat Feronikeli, që iu imponua 2-1 Llapit, një rival i drejtpërdrejtë për vendin e pestë.

Feronikeli apo Prishtina, sot vendoset titulli në DrenasPas 32 xhirove drithëruese dhe me futboll konkurrues, Feronikeli dhe Prishtina do ta zhvillojë betejën e fundit kokë me kokë për kurorën e IPKO Superligës në ditën finale të këtij edicioni 2018/19, ndërkohë që një luftë e fortë do të zhvillohet po ashtu edhe për t’i shpëtuar barazhit. Lideri i Superligës, Feronikeli do të jetë nikoqir i rivalit për titull, Prishtinës, në një duel të drejtpërdrejt dhe final, sot në stadiumin Rexhep Rexhepi. Takimi i shumëpritur do të nisë në orën 16:00. Nikli ka premtuar se do të organizojë pritje korrekte për klubin kryeqytetas, grupit të tifozëve të të cilit ia ka ndarë vetëm një sasi të kufizuar të biletave, 200, duke ua arsyetuar se një pjesë e stadiumit është nën rinovim e sipër dhe se interesimi për këtë ndeshje është tejet i madh.

Orari i ndeshjeve të javës së 19-të - FFK Kosova feronikeli-drenica3 të cilave sfida ndërmjet Feronikelit dhe Llapit do të transmetohet drejtpërdrejt në Supersport Kosova. Vllaznia (P) –

Ballkani-Prishtina dhe Flamurtari-Feronikeli, luhet për titull 31 mar 2019 — Feronikeli vazhdon të kryesojë me 55 pikë, 4 më shumë se Prishtina, por bardhekaltrit do të tentojnë t'i vënë nën presion rivalët me një

Ballkani i mban gjallë shpresat për Evropë, Arbëria për Ballkani e ka mposhtur 4:3 Trepçën '89 në një ndeshje dramatike në Suharekë, në një duel të drejtpërdrejt për mbijetesë, ndërsa Feronikeli me

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page