top of page

EB HR LLC Meetups

Public·49 members

(FUTBOL<<<<) Gaziantep Sivasspor canlı izle yayın 20 Ağustos 2023


1 Eyl 2022 — Sivasspor vs Gaziantepspor :: Eylül 1, 2019 :: Live Soccer TV tarafından Canlı ... Şunun için yayın verisi yok Amerika Birleşik Devletleri.




EK. 1: Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Aydınlatma MetniEK. 2: Kişisel Verilerin İşlenmesi Kapsamında Açık Rıza MetniEK. 3: Çerezler Hakkında BilgilendirmeEK. 4: Ticari İleti Onay MetniKİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ AYDINLATMA METNİSARAN BİLGİ SİSTEMLERİ HİZMETLERİ YATIRIM VE YÖNETİMANONİM ŞİRKETİKİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİAYDINLATMA METNİ1. VERİ SORUMLUSU6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca, kişisel verileriniz; Veri Sorumlusu olarak Saran Bilgi Sistemleri Hizmetleri Yatırım ve Yönetim A. (“AJANSSPOR” ve/veya “Şirket” ve/veya “Veri Sorumlusu”) tarafından aşağıda açıklanan kapsamda işlenebilecektir.


AJANSSPOR’a ait www. com alan adlı web sitesi (“AJANSSPOR Web Sitesi”) ve AJANSSPOR’a ait “Ajansspor” isimli dijital uygulama (“AJANSSPOR Uygulaması”) içerisinde başka siteler ile link bağlantıları bulunabilir, işbirliği içerisinde bulunduğumuz şirketlerin, iş ortaklarının, üçüncü partilerin reklamlarına yer verilebilir, kullanıcılar bu reklamlar aracılığıyla reklam veren ve/veya anlaşmalı olduğumuz şirketlerin, iş ortaklarımızın, işbirlikçilerimizin, üçüncü partilerin sitesine yönlendirilebilir. Bu haliyle AJANSSPOR Web Sitesi’nde ve AJANSSPOR Uygulaması içerisinde yer alan gizlilik ilkelerinin sadece söz konusu AJANSSPOR Web Sitesi ve AJANSSPOR Uygulaması için uygulanacağını, link bağlantısı bulunan diğer sitelerle ilgili olarak ve diğer sitelerin gizlilik uygulama ve politikalarına ya da barındırdıkları içeriklere ilişkin herhangi bir sorumluluğumuzun bulunmadığını hatırlatmak isteriz.


A SPOR CANLI YAYIN A Spor CANLI İZLE - Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalı unvanını elden bırakmayan ASpor, güçlü habercilik refleksine sahip dinamik yayınları,


Gaziantep FK - Sivasspor Maçı ne zaman, saat kaçta? 4 saat önce — Gaziantep FK - Sivasspor maçı canlı izle, şifresiz izle. Canlı Yayın, Bein Sports 2. Maç Linki, Gaziantep FK - Sivasspor Bein Sports


Gaziantep FK - Sivasspor skor tahminleri, h2s Gaziantep FK vs Sivasspor çevrimiçi olarak nerede izlenir?AiScore provides Gaziantep FK vs Sivasspor(2023/01/22) canlı skor,h2h,tahmin,maç


Yine söz konusu verilerinizin burada sayılan amaçların yerine getirilmesi için gerekli olan süreler dahilinde KVKK’nın 5. maddelerine uygun olarak AJANSSPOR veri tabanında dijital veya fiziki ortamda kayıt altına alınabileceğini, depolanabileceği, kaydedilebileceği ve muhafaza edilebileceğini de belirtmek isteriz. AJANSSPOR’a üye olmadan ziyaretçi olarak gerek AJANSSPOR Web Sitesi’ne ve/veya AJANSSPOR Uygulaması’na erişim sağladığınızda işbu servislerden sınırlı bir biçimde yararlanmakla birlikte, erişimlerinize ilişkin Log kayıtlarınız, trafik veriniz 5651 sayılı Kanun ve işbu 5651 sayılı Kanun’a göre düzenlenmiş olan mevzuatın amir hükümleri gereği, AJANSSPOR’un, tarafınızın ve diğer kişilerin güvenliğini sağlamaya yönelik olarak menfaatlerini korumak amacıyla işlenmektedir.


Gaziantep Olay Tv Canlı izle - Gaziantep Tv Donmadan izle Gaziantep Olay TV yayın akışında haber ve spor yayınlarının yanı sıra filmler, konukların yer aldığı programlar, diziler ve sinema filmler de yer


Yine söz konusu kişisel verilerinizin burada sayılan amaçların yerine getirilmesi için gerekli olan süreler dahilinde KVKK’nın 5. ve 6. maddelerine uygun olarak AJANSSPOR veri tabanında dijital veya fiziki ortamda kayıt altına alınabileceğini, depolanabileceği, kaydedilebileceği ve muhafaza edilebileceğini belirtmek isteriz. İşbu kişisel verilerinizle birlikte işlem güvenliği (IP adresi bilgileri, AJANSSPOR Web Sitesi/ AJANSSPOR Uygulaması giriş çıkış bilgileri, standart web günlüğü bilgileri), pazarlama satış bilgisi (anket, kampanya, promosyon çalışmasıyla elde edilen bilgiler), sunduğumuz ürün ve hizmetlerin kullanışı sırasında elde edilen hesap hareketleriniz (favori sporlar, ligler takımlar, etkinlikler ve/veya spor taraftarlarını ilgilendiren konularla ilgili sağladığınız bilgiler, takım tercihleriniz, isteyerek paylaştığınız veriler, yorumlar, görüntülediğiniz içerik türü, ne sıklıkla, hangi saatlerde görüntülediğinize yönelik veriler), AJANSSPOR ile olan yazışma kayıtlarınız gibi kişisel verileriniz de yukarıdaki amaçlara ek olarak;(i) sunulan ürün ve hizmetlerin sizlerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi, (ii) istatistiki raporlama sisteminde veya reklam ve pazarlama (anket ve/veya promosyon) alanında kullanıcılarının genel eğilimlerini belirlenmesi, kişiselleştirilmiş içerik ve reklam olarak tarafınıza sunulması, hizmetlerle ilgili kalite ve standart denetimleri yapabilmek, (iii) bilgi işlem gereksinimleri, sistemsel yapısı, alınan bilgi işlem destek hizmetlerinin gerekliliği, IP adresleri AJANSSPOR Web Sitesi’ndeki sistemle ilgili sorunların tanımlanabilmesi ve çıkabilecek muhtemel sorunların acil olarak giderilmesi, (iv) müşteri memnuniyetinin ölçümlenmesi ve artırılması, yeni hizmet ve ürünler ile ilgili görüş ve önerilerinizi almak, (v) İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun (“5651 sayılı Kanun”) gereği trafik verisi saklama yükümlülüklerinin yerine getirilmesiamacıyla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olacak şekilde işlenmektedir.


[[ÖZGÜR-]!] Fenerbahçe Gaziantep canlı maç izle 13 Ağustos 2 Fenerbahçe Gaziantep FK maçı canlı izle Şifresiz Justin Tv Bein Sport 1 Fb Antep canlı maç izleSüper Lig'de ilk hafta heyecanı Fenerbahçe Gaziantep FK maçı


Gaziantep FK Sivasspor Canlı İzle beIN Sports HD1 22 Oca 2023 — GAZİANTEP FK SİVASSPOR CANLI İZLE. Kümede bulunan iki takımın mücadelesinde Gaziantepspor ile Sivasspor karşı karşıya geliyor. Ligin


Yine bu taahhüde aykırı davranan Üyeler, AJANSSPOR tarafından derhal üyelikten çıkarılabilecektir. Üyeliğin Üye’den kaynaklanan sebeplerle AJANSSPOR tarafından sona erdirilmesi halinde AJANSSPOR’un uğradığı ya da uğraması muhtemel tüm doğrudan ve dolaylı zararları ilgili Üye’den talep etme hakkı saklıdır. AJANSSPOR, herhangi bir İçerik’i veya Üye İçerikleri’ni, herhangi bir zamanda Üye’ye haber vermeksizin ve herhangi bir sebep göstermeksizin kendi takdiri doğrultusunda, kaldırma, düzenleme, değiştirme, engelleme, AJANSSPOR Platformları’nın yapısını, tasarımını, kapsamını Üye’ye bildirim gerekmeksizin tek taraflı olarak kısmen veya tamamen değiştirme veya sonlandırma veya askıya alma, belli bölümlerini, kategorilerini veya özelliklerini ücretli hale getirme ve bu ücretleri tek taraflı olarak belirleme hakkına sahiptir.


Radyo-1 Dinle Canlı Yayın: 444 24 01 21.40, Maç Naklen Yayını ((TSL) BEŞİKTAŞ-PENDİKSPOR / GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ-EMS YAPI SİVASSPOR Trendyol Süper


Çoluk Çocuk Dergisi 15. Sayı - Sayfa 7 - Google Kitaplar Sonucu Kök Yayıncılık · 2020 · ‎Family & RelationshipsCan. Simidi. Ankara'da kurduğu Türkiye'nin ilk Lösemili Çocuklar Hastanesi KÖK Yayıncılık'ın anne, baba ve eğitimcilere yönelik düzenlediği


Ş. (“AJANSSPOR”) tarafından, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili mevzuat uyarınca, AJANSSPOR internet sitesi ajansspor. com (“Site”) ve AJANSSPOR mobil uygulamasında (“Uygulama”) yer alan Aydınlatma Metni kapsamında Veri Sorumlusu sıfatıyla, AJANSSPOR tarafından 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında veri sorumlusu sıfatıyla AJANSSPOR tarafından, Kullanıcı adımın, e-posta adresimin; pazarlama satış bilgilerinin (anket, kampanya, promosyon çalışmasıyla elde edilen bilgiler), sunulan ürün ve hizmetlerin kullanışı sırasında elde edilen hesap hareketlerinin (favori sporlar, ligler takımlar, etkinlikler ve/veya spor taraftarlarını ilgilendiren konularla ilgili sağladığım bilgiler, takım tercihlerim, isteyerek paylaştığım veriler, yorumlar, görüntülediğim içerik türü, ne sıklıkla, hangi saatlerde görüntülediğime yönelik veriler);Ajansspor’un ticari faaliyetlerini yerine getirmesi, iş birliğinin aldığı hizmetin sağlanması, platformlarda görüntülenen reklamların seçmesi ve yayınlaması, üçüncü tarafların (reklam sunucuları gibi) bunu yapmasına izin vermesi, tarafıma gösterilen reklamları ve tarafımın nasıl etkileşime geçtiğini raporlanmasına olanak sağlanması amacıyla Şirket topluluğuna, grup şirketlerine, Şirket hissedarlarına, birinci, ikinci, üçüncü yöneticilerine yurtiçinde olacak şekilde aktarılmasına, Sunulan ürün ve hizmetlerin tarafımın beğeni, kullanım alışkanlıklarım ve ihtiyaçlarıma göre özelleştirilerek yine tarafıma önerilmesi amacıyla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olacak şekilde işlenmesine, yine işlenmesini gerektiren amaç çerçevesinde kaydedilmesine, İstatistiki raporlama sisteminde veya reklam ve pazarlama (anket ve/veya promosyon) alanında kullanıcılarının genel eğilimlerini belirlenmesi, kişiselleştirilmiş içerik ve reklam olarak tarafınıza sunulması, hizmetlerle ilgili kalite ve standart denetimleri yapabilmek amacıyla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olacak şekilde işlenmesine, yine işlenmesini gerektiren amaç çerçevesinde kaydedilmesine, Müşteri memnuniyetinin ölçülmesi ve artırılması, yeni hizmet ve ürünler ile ilgili görüş ve önerilerimi almak amacıyla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olacak şekilde işlenmesine, yine işlenmesini gerektiren amaç çerçevesinde kaydedilmesine, İşlem güvenliği verilerinin (IP adresi bilgileri, internet sitesi/uygulama giriş çıkış bilgileri, standart web günlüğü bilgileri);Ajansspor’un ticari faaliyetlerini yerine getirmesi, iş birliğinin aldığı hizmetin sağlanması, platformlarda görüntülenen reklamların seçmesi ve yayınlaması, üçüncü tarafların (reklam sunucuları gibi) bunu yapmasına izin vermesi, tarafıma gösterilen reklamları ve tarafımın nasıl etkileşime geçtiğini raporlanmasına olanak sağlanması amacıyla Şirket topluluğuna, grup şirketlerine, Şirket hissedarlarına, birinci, ikinci, üçüncü yöneticilerine yurtiçinde olacak şekilde aktarılmasına, Sunulan ürün ve hizmetlerin tarafımın beğeni, kullanım alışkanlıklarım ve ihtiyaçlarıma göre özelleştirilerek yine tarafıma önerilmesi amacıyla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olacak şekilde işlenmesine, yine işlenmesini gerektiren amaç çerçevesinde kaydedilmesine, İstatistiki raporlama sisteminde veya reklam ve pazarlama (anket ve/veya promosyon) alanında kullanıcılarının genel eğilimlerini belirlenmesi, kişiselleştirilmiş içerik ve reklam olarak tarafınıza sunulması, hizmetlerle ilgili kalite ve standart denetimleri yapabilmek amacıyla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olacak şekilde işlenmesine, yine işlenmesini gerektiren amaç çerçevesinde kaydedilmesine, AJANSSPOR ile olan yazışma kayıtları gibi kişisel bilgilerin;Müşteri memnuniyetinin ölçülmesi ve artırılması, yeni hizmet ve ürünler ile ilgili görüş ve önerilerimi almak amacıyla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olacak şekilde işlenmesine, yine işlenmesini gerektiren amaç çerçevesinde kaydedilmesine, Ajansspor’un ticari faaliyetlerini yerine getirmesi, iş birliğinin aldığı hizmetin sağlanması, platformlarda görüntülenen reklamların seçmesi ve yayınlaması, üçüncü tarafların (reklam sunucuları gibi) bunu yapmasına izin vermesi, tarafıma gösterilen reklamları ve tarafımın nasıl etkileşime geçtiğini raporlanmasına olanak sağlanması amacıyla Şirket topluluğuna, grup şirketlerine, Şirket hissedarlarına, birinci, ikinci, üçüncü yöneticilerine yurtiçinde olacak şekilde aktarılmasına, aydınlatılmış açık rızam ile onay veririm.


Müsabaka beIN SPORTS 2'de canlı yayınlanacak. Ayrıca maçı AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ sekmesinden canlı olarak takip edebilirsiniz. 10:33Ligde 18 haftalık periyotta 4 galibiyet, 7 beraberlik ve 7 mağlubiyet yaşayan kırmızı-siyahlıların 19 puanı bulunuyor. Bu maçlarda rakip kaleye 24 gol atan Gaziantep FK, kalesinde ise 26 gole engel olamadı. Son 14 maçta 1 galibiyet10:34Ligin 4. haftasında evinde Fraport TAV Antalyaspor'u 5-2 yenen Gaziantep FK, devam eden haftalarda çıktığı 14 maçta sadece 1 galibiyet aldı. Kırmızı-siyahlı ekip, bu maçlardan sadece ligin 10.


EMS Yapı Sivasspor - Gaziantep FK Maç Özeti (Video) beinsports.com.tr beinsports.com.tr beIn SPORTS HABER CANLI YAYIN. TRENDYOL SÜPER LİG. 2022/2023. 1 .Hafta. MKE Ankaragücü. 0. 0. -. 0. 8 Ağustos 2022, Pazartesi, 11:45. ÖZETİ


Böyle bir durumun ortaya çıkması halinde, hangi nedenle olursa olsun geçersiz kalan hükmün ya da maddelerin geri kalan bölümleri yasa ya da mahkeme kararlarını izin vereceği ölçülerde geçerli ve uygulanabilir olmaya devam edeceklerdir. İşbu Sözleşme 13 (onüç) ana maddeden ibarettir. Üye bu Sözleşme’nin tamamını okuduğunu, anladığını, içeriğindeki tüm maddeleri kayıtsız şartsız kabul ettiğini ve onayladığını peşinen kabul ve taahhüt eder. İşbu Sözleşme Taraflar arasında uygulanacak olup, 1 (bir) nüshası işbu Sözleşme’nin kurulması üzerine elektronik posta yoluyla Üye’ye gönderilecektir.


CANLI maç KESİNTİSİZ HD izle! TÜM MAÇLAR! Gaziantep FK 29 Tem 2023 — Gaziantep FK - İstanbulspor maçı kesintisiz hd izle! biridir ve birçok dizi, film, spor etkinliği ve canlı yayın içeriği


MADDE 13- MUHTELİF HÜKÜMLER13. İşbu Sözleşme uyarınca Üye’ye sunulan hizmetlerin kapsamı, AJANSSPOR tarafından herhangi bir zamanda ve tek taraflı olarak genişletilebilir yahut daraltılabilir veya hizmetler durdurulabilir. AJANSSPOR bu Sözleşme’de yer alan maddelerde tek taraflı olarak değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu nedenle Üye, işbu Sözleşme ile kendisine sunulan hizmet kapsamının bir taahhüt olmadığını ve değişebileceğini peşinen kabul ve taahhüt eder. AJANSSPOR’un, Üye’nin işbu Sözleşme’yi ihlalinde veya edimlerinden birini yerine getirmekte temerrüdünde herhangi bir itirazda bulunmamış olması, sürekli bir feragat olarak yorumlanamaz. İşbu Sözleşme, metninde değinilmiş olan diğer belgeler ve EKLER ile birlikte Sözleşme’nin bütününü teşkil eder ve Taraflar arasında önceden işbu Sözleşme konusuyla ilgili olarak yapılmış olan tüm yazılı ya da sözlü her türlü mutabakatın yerine geçer. İşbu Sözleşme’nin herhangi bir maddesinin kısmen ya da tamamen yetkili mahkeme kararı ile hükümsüz veya geçersiz kılınması halinde, Sözleşme’nin geri kalan tüm hükümleri yürürlükte kalmaya ve uygulanmaya devam edecektir.


Belirtmek isteriz ki, bilgilerinizin anonimleştirilmek şartıyla tarafımızca kullanılması veya üçüncü kişilerle paylaşılması da mümkündür. AJANSSPOR üyeliği, AJANSSPOR Web Sitesi’nde ve AJANSSPOR Uygulaması’nda gizlenemediğinden, üye olduğunuza dair kullanıcı adınızın bilgisi kamuya açık olacaktır. KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENME AMAÇLARIAJANSSPOR Web Sitesi üzerinden ve/veya AJANSSPOR Uygulaması üzerinden erişeceğiniz üyelik platformuna üye olmanız halinde; üyeliğin başlangıcında AJANSSPOR Web Sitesi’nde yer alan Üyelik Sözleşmesi kapsamında vermiş olduğunuz kullanıcı adı ve iletişim bilgisi (e-posta adresi);(i) üye kaydınızın ve hesabınızın oluşturulması, (ii) söz konusu AJANSSPOR platformları üzerinden sunulan ürün, hizmet ve servislerin sizlere ifası, bu çerçevede sizlere karşı olan yükümlülüklerimizin yerine getirilmesi, (iii) hizmetler hakkında sizlerin değerlendirme/memnuniyet ölçümleri/şikayetleri yönetimi, hukuki süreç gibi süreçlerin yönetilmesi, şikayet ve taleplerinize yönelik tarafınıza bilgi vermek, (iv) resmi makamlardan gelen talepleri incelemek, değerlendirmek ve yanıtlamak, hukuki ve ticari güvenliğinin teminiamacıyla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olacak şekilde işlenmektedir.


Erişkinlerde ACİL BAKIM - Sayfa ii - Google Kitaplar Sonucu Fatma Eti Aslan, ‎Nermin Olgun · 2021 · ‎Medical... ESKİŞEHİR 0222 239 35 75-0555 690 91 58 GAZİANTEP 0342 215 14 00-0555 737 222 00 10-0505 454 58 11 Yayın Koordinatörü Baskı : Yasin DİLMEN :


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page